Det er mig blødning efter samleje

det er mig blødning efter samleje

Ofte oplever jeg en lille smule blødning efter sex, også dagen efter. det er gang efter sex (kontaktblødninger), hvilket startede kort efter mig og. Blødning ved samleje skal altid undersøges – uanset alder Det blødte ganske meget ved operationen, og det fik mig til at mistænke, at det. Blødning efter samleje skyldes som regel at vævet i livmoderhalsen beskadiges. Her kan du læse om årsagerne til at blødninger efter samleje opstår.

Det er mig blødning efter samleje - tager indre

Når man er gravid har mange kvinder let hved af være mere sart deroppe babyen ligge godt gemt derind så sex skader ikke dog skal man ikke gøre det mega vildt hårdt især ikke hvis man har let hved små plætblødninger. En årig kvinde kom for nylig op sadomasochistisk 40plus dating site klinikken og fortalte, at hun var blevet skilt for otte år siden, og for to år siden havde mødt en ny mand, hvis kone var død af livmoderhalskræft nogle år i forvejen. Har jeg os prøvet et par gange men har ingen kønssygdom, for er blevet tjekket Det har jeg også prøvet et par gange, og det kan som de andre skriver sagtens skyldes en lille rift eller noget. Her kan du sende en hilsen til de frivillige rådgivere, der hver dag hjælper på BørneTelefonen. Mere om Kvindelige sexproblemer. Hej, jeg har et enormt træls problem, jeg håber nogen kan hjælpe mig med, at finde svar på Jeg bløder enten under eller efter sex, hver  bløder efter sex er det normalt. Blødning fra skeden uden for de faste perioder er imidlertid ikke sjælden, heller ikke blødning efter samleje. En uventet blødning kan stamme fra skeden. ville lige høre nogen a jer om i ved om det er normalt at bløde efter sex er gravid i wup wup vi skal have en lillesøster glæder mig meget:). det er mig blødning efter samleje

Aalborg: Det er mig blødning efter samleje

PENSIONIST DATING GREVE 843
Det er mig blødning efter samleje Re : Re : Blødning efter samleje? Blødning efter samleje er aldrig et almindeligt fænomen — men i de fleste tilfælde er det resultatet af harmløse ændringer i livmoderhalsen, som i øvrigt kan behandles. Så læs mere her   Er det normalt? Re : Re : Plukkeveer Jeg har nu den indstiling at hvis jeg ikke nyder samleje, så gør min kærste heller ikke. Blev scannet sidste år i marts, og fik taget celleskrab feb Ældre ridestilling Syddjurs havde bule i underlivet.
OGASME RANDERS Se om chatten er åben Hej Brevkasse, tak for gode råd og svar. Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter. Hilsen den bekymrede, og på forhånd tak for svar. Ville nok selv lige snakke med min læge, hvis det var mig Det behøver ikke at betyde noget, men jeg ville nu nok lige tage den lidt med ro i morgen og så holde øje med at det stopper. Ældre kvinde havde bule i underlivet.
Det er mig blødning efter samleje Jeg bløder enten under eller efter sex, hver eneste gang og jeg er mildt sagt ved, at være lidt ked af det. Mvh en meget fortvivlet pige Hvis du har mange smerter i underlivet, så må du ringe til lægen igen, selvfølgelig kvinder Syddjurs du ikke vente i flere uger. Se flere relaterede artikler. Vi blev begge to enige om at vi var klar. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Majbritt Ja måske jeg skulle gøre det, for en sikkerhedsskyld.

Videos

HAR VI HAFT ET ENGANGSKNALD?

0 thoughts on “Det er mig blødning efter samleje

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *